Helyi közélet

2013.05.18. 21:47

Aletta steril szobájáért pörgetik a lemezeket

Miskolc - Jótékonysági bulit tartanak pünkösd vasárnap este a Helynekemben.

Miskolc - Jótékonysági bulit tartanak pünkösd vasárnap este a Helynekemben.A Miskolc szívében található Helynekemben, a Szinva terasszal szemben, május 19-én vasárnap jótékonysági bulira várják a szórakozni vágyókat és mindazokat akik szeretnének segíteni egy leukémiában szenvedő 3 és fél éves kislánynak. Aletta gyógyulásához, az ehhez elengedhetetlenül szükséges steril szoba kialakításához járulnak hozzá az est vendégei, hisz a szervezők és a Helynekem a rendezvény teljes jegybevételét - a Kosztyu Ádám Emlékére a Leukémiás, Daganatos és Zemplén Fogyatékos Gyermekekért Alapítványon keresztül - erre a célra ajánlja fel. Aletta jelenleg édesanyjával kórházban van, ahol különböző kezeléseken vesz részt.

Az éjszaka folyamán négy miskolci és egy Magyarországon nagy népszerűségnek örvendő formáció, a Stereo Palma oszlopos tagja, Náksi Attila pörgetik majd a lemezeket. Fontos megemlíteni, hogy a nemes célért a fellépők is hajlandóak áldozatot hozni, az esten résztvevő összes lemezlovas ingyen vállalták a fellépést.

A buli este kilenctől veszi kezdetét, ahova a szervezők mindenkit várnak, és ahol az éjszaka folyamán a támogatók által felajánlott értékes nyereményeket is kisorsolásnak majd. Érdemes időben érkezni, mert az 5. a 25. a 125. és a 155. belépőt váltó vendég egy Spitzmüller “Spici” Csaba által dedikált sapkát kap ajándékba. A szervezők azt szeretnék, ha minél több vendég jönne össze a Helynekemben, hogy a lehető legnagyobb összeget utalhassanak át az alapítvány számlájára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában