Helyi közélet

2013.05.09. 15:24

A nap Észak-előfizetője: Béres Bertalanné

Miskolc - Márta néni a focit is szereti. Immár negyedszázada lapunk előfizetője a Szendrőn élő Béres Bertalanné, aki nyugdíjas évei előtt hosszú ideig Miskolcon dolgozott.

Miskolc - Márta néni a focit is szereti. Immár negyedszázada lapunk előfizetője a Szendrőn élő Béres Bertalanné, aki nyugdíjas évei előtt hosszú ideig Miskolcon dolgozott. Manapság sem unatkozik, hiszen a kert és az állatok mindennapos feladatot rónák rá otthon. Márta néni az utolsó oldalon található cikkekkel kezdi a napot, ugyanis érdeklik a celebekről szóló írások is. Persze aztán sorra kerül a szólástér oldal, a keresztrejtvény és minden más. "Nem vicc, a focit is szeretem!" - mondja. Tamás fia ráadásul korábban birkózott, mostanában pedig testépítéssel foglalkozik. Előfizetőnk elolvassa a politikai tartalmú cikkeket is, de bevallja, hogy azokat nem mindig érti.

Márta néni elárulja még nekünk, hogy a napokban otthon egy kis botanikus kertet fog építeni, telepíteni, hogy legyen otthon gyógytea is. "Az Észak konyha oldalait nagyon kedvelem, mint ahogyan a különböző játékokat is az újságban" - teszi hozzá. Nem véletlenül, hiszen több alkalommal is nyert az ÉM-mel. A szíve akkor szorul el lapunkat forgatva, ha gazdit kereső kutyusokat lát.

"Amíg élek, biztos, hogy hű leszek az Északhoz!" - mondja búcsúzóul.

ÉM-JLI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában