Helyi közélet

2013.05.25. 11:32

A nap előfizetője: Fazekas Gábor

Miskolc - Fazekas Gábor miskolcinak tartja magát - "Diósgyőrben, a Vár utcában laktam" - , pedig immár 26 esztendeje Felsőzsolcán él.

Miskolc - Fazekas Gábor miskolcinak tartja magát - "Diósgyőrben, a Vár utcában laktam" - , pedig immár 26 esztendeje Felsőzsolcán él.

Elárulja, hogy egészen pontosan 37 évig és 164 napon át volt kohász a gyárban. Napilapok mindig jártak a Fazekas családnak. Sőt, anno az is előfordult, hogy az Észak-Magyarország mellett a Déli Hírlap, egy országos- és egy sport napilap is a postaládában landolt. "Ha nem adom hozzá azokat az éveket, amikor még albérletben éltünk, akkor kisebb-nagyobb megszakításokkal - a költözések miatt - 29 éve jár nekünk az Észak!" - jelenti ki.

Előfizetőnket leginkább a sport témájú írások ("Még a megyei I. osztályú futball legapróbb részleteit is elolvasom") és a keresztrejtvény érdekli. Amiatt, hogy melyikük is fejtse meg, a feleségével néha kisebb "csatákat" kénytelen vívni. Fazekas Gábor elmondása szerint az Észak egyébként egész nap forgalomban van és ha a szülői házban vannak, akkor a három immár felnőtt gyermeke és a család többi tagja is előszeretettel olvassa lapunkat.

"Meglephet valakit, de tényleg így van: jó lenne, ha egy kicsit több apróhirdetés lenne az újságban. Jó azokat átböngészni." - mondja.

Annak ellenére, hogy nyugdíjas, előfizetőnk nem unatkozik, hiszen több hobbija is van. Autószerelés ("Szeretem a Ladámat bütykölni!"), az olvasás és a kutyái, egy németjuhász és egy tacskó.

ÉM-JLI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában