Helyi közélet

2013.05.17. 17:29

A Facebook-on köszönte a pozitív energiát

Miskolc - Mint az Y generáció tagja, ByeAlex, azaz Márta Alex is abszolút kihasználja a legnépszerűbb közösségi oldal, a Facebook nyújtotta lehetőségeket.

Miskolc - Mint az Y generáció tagja, ByeAlex, azaz Márta Alex is abszolút kihasználja a legnépszerűbb közösségi oldal, a Facebook nyújtotta lehetőségeket. A svédországi Malmőben zajló Eurovíziós Dalverseny csütörtök esti második elődöntőjéből a fináléba jutott kisvárdai születésű énekes a hét elején, kedden már a skandináv városból posztolt fotókat magáról és előadó társairól. A rajongól megtudhatták azt is, hogy Gundel Takács Gábor műsorvezető készített vele interjút, vagy hogy összefutott Malmőben Nyertes Zsuzsa színésznővel, és hogy például a hét második napján a svéd városban esett az eső, és mindössze 8 Celsius fokot mutatott a hőmérő higanyszála.

Aznap Alex elárulta azt is, hogy fellépett a svéd tévében (Svt1), majd azt írta: "megajándékoztam magam egy új tetoválással, melyet egy kiváló svéd tetováló, Peter Lagergren készített el nekem; a téma a Szent István Bazilika." Minderről természetesen fotókkal emlékezett meg a Miskolci Egyetem egykori filozófia szakos hallgatója. Aztán ahogy közeledett a nagy nap, úgy lettek némileg rövidebbek ByeAlex Facebook posztjai - érthetően: egy próba fotó, majd egy link "pár nagyobb külföldi honlap véleménye" címmel.

Csütörtökön - "mobil használatával" - azt írta a szombati döntőbe jutott magyar előadó, hogy "ha épp ráértek, drukkoljatok nekünk az EuVision-ön". A csütörtök esti verseny idején készült helyszíni fotókat aztán ezrek lájkolták, és több százan szóltak hozzá. "Köszönjük, hogy küldtétek nekünk a pozitív energiát, ha létezik olyan! Thx a lot for all you people around Europe!" - írta többek között ByeAlex a hivatalos Facebook oldalán, amelyet nem mellékesen pénteken nem sokkal dél előtt 28.829 ember kedvelt és 11.045 ember beszél (mind)erről.

ÉM-JLI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában