Helyi közélet

2013.04.03. 11:16

Útbeszakadás az Irma utcában - közlemény

Miskolc - "Kedden este a Katasztrófavédelem jelezte a Polgármesteri hivatal Városüzemeltetési Osztályára, hogy az Irma utcán útbeszakadás történt. Azonnali intézkedéssel az élet- és balesetveszélyt elhárították éjszakára. A gödröt befedték, a helyszínt lekordonozták" - olvasható a Miskolci Polgármesteri Hivatal közleményében.

Miskolc - "Kedden este a Katasztrófavédelem jelezte a Polgármesteri hivatal Városüzemeltetési Osztályára, hogy az Irma utcán útbeszakadás történt. Azonnali intézkedéssel az élet- és balesetveszélyt elhárították éjszakára. A gödröt befedték, a helyszínt lekordonozták" - olvasható a Miskolci Polgármesteri Hivatal közleményében.Szerdán a kora reggeli órákban az Önkormányzat, a MIVÍZ, a Városgazda és a TIGÁZ szakemberei helyszíni bejárást tartottak. Megállapították, hogy az Ördögárok -az 1930-as években lefektetett- zártszelvényének meghibásodása és a nagy mennyiségű csapadék okozta az alámosást, a beszakadást. Az elöregedett zártszelvény oldalán keletkezett repedésen keresztül áramlik ki a víz, így alámosta a vezeték környékét. A nagy mennyiségű csapadék szintén hozzájárult az 3X3 méter területen a 4 méter mélységű gödör keletkezéséhez.

A Városgazda munkatársai a hiba elhárításán dolgoznak.

A környéken lakókat semmilyen veszély nem fenyegeti.




Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában