Helyi közélet

2013.04.30. 09:21

Szabálysértők őrizetben - Rendőrségi hírek Borsodból

Miskolc - A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság rendőri szervei 2013. április 29-én egy-egy férfit lopás, illetve garázdaság, továbbá tiltott kéjelgés miatt egy nőt vettek szabálysértési őrizetbe. Az illetékes rendőrkapitányságok 72 órán belül állítják bíróság elé az eljárás alá vontakat.

Miskolc - A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság rendőri szervei 2013. április 29-én egy-egy férfit lopás, illetve garázdaság, továbbá tiltott kéjelgés miatt egy nőt vettek szabálysértési őrizetbe. Az illetékes rendőrkapitányságok 72 órán belül állítják bíróság elé az eljárás alá vontakat.Az említett ügyeken túl, hozzátartozók közötti erőszak miatt összesen egy-egy esetben alkalmazott ideiglenes, megelőző távoltartást az Ózdi és az Encsi Rendőrkapitányság.

Megyénk útjain az elmúlt huszonnégy órában egy személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt, anyagi kárral végződő ütközés három esetben jutott a rendőrség tudomására.

Az elsődleges adatok alapján Sajószentpéteren egy személygépkocsi vezetője nem biztosított elsőbbséget egy motorkerékpáros részére, így összeütköztek. A kétkerekű jármű sofőrje az eset során megsérült. A körülményeket a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság vizsgálja.

A Mezőkövesd Rendőrkapitányság járőrei közúti ellenőrzés során egy sofőrtől a helyszínen bevonták a jogosítványát, mivel a járművezető ellenőrzésekor az alkalmazott alkoholszonda elszíneződött.

A Rendőrség kiemelten kezeli a rendszeres közúti ellenőrzéseket, így a közlekedők a megye útjain bárhol számíthatnak rendőri jelenlétre, sebességellenőrzésre!

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában