Helyi közélet

2013.04.13. 23:19

Rendőrségi felhívás: betöréses lopás elkövetőit keressük!

Sátoraljaújhely - A sátoraljaújhelyi távhőszolgáltató épületébe a közelmúltban egyelőre ismeretlenek behatoltak és onnan számítástechnikai eszközt tulajdonítottak el. Az elkövetők mihamarabbi felderítése és elfogása érdekében a rendőrség a lakosság segítségét kéri.

Sátoraljaújhely - A sátoraljaújhelyi távhőszolgáltató épületébe a közelmúltban egyelőre ismeretlenek behatoltak és onnan számítástechnikai eszközt tulajdonítottak el. Az elkövetők mihamarabbi felderítése és elfogása érdekében a rendőrség a lakosság segítségét kéri.A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság járőrei 2013. április 9-én a késő esti órákban a város szélén elhelyezkedő távhőközpont kerítésén egy ottmaradt, lelógó hosszabbító kábelre lettek figyelmesek. A szolgálatban lévő egyenruhások gyanúja beigazolódott, az épületben valamivel azt megelőzően illetéktelenek jártak, ahonnan a végrehajtott szemle adatai alapján műszaki eszközt tulajdonítottak el.

A bűncselekmény során az elkövetők által ellopott számítógép ugyan a távhőellátás rendszerére kapcsolt eszköz volt, de szerencsére annak hiánya az ellátás folyamatosságát nem akadályozta.

Az ügyben a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya dolog elleni erőszakkal, nagyobb értékre elkövetett lopás bűntett gyanúja miatt folytat büntetőeljárást.

A rendőrségi kéri azon személyek jelentkezését, akik a bűncselekménnyel, vagy az elkövetők kilétével kapcsolatosan érdemleges információval rendelkeznek, tegyenek bejelentést

  • személyesen a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányságon (Sátoraljaújhely Kazinczy u. 37-39. szám), vagy
  • e-mailen: a [email protected] címen, vagy
  • telefonon a rendőrkapitányság 06-47/523-007 közvetlenül hívható számán, illetve az ingyenesen hívható 107-es, vagy 112-es rendőrségi segélyhívó számokon.
  • A bejelentők adatait a Rendőrség bizalmasan kezeli.

    Közreműködésüket és segítségüket köszönjük!

    - Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában