Helyi közélet

2013.04.17. 16:52

MSZP: mikor fejezik be az óvoda felújítását?

Miskolc - Idén befejezik végre a Szivárvány óvoda felújítását? – ezt kérdezte szerdai sajtótájékoztatóján Szihalmi Péter, az MSZP miskolci alelnöke és Bartha György szocialista önkormányzati képviselő.

Miskolc - Idén befejezik végre a Szivárvány óvoda felújítását? – ezt kérdezte szerdai sajtótájékoztatóján Szihalmi Péter, az MSZP miskolci alelnöke és Bartha György szocialista önkormányzati képviselő.„Futballnyelven szólva 3-0-ra vezet a valóság a miskolci fideszes városvezetés ellen a Szivárvány Óvoda ügyében. Eddig ugyanis már három átadási határidőt is megjelöltek a felújítás befejezésére, ám egyiket sem voltak képesek betartani” – fogalmaztak.

Mint mondták: az ovisok immár egy éve kénytelenek nélkülözni az óvodájukat, jelenleg ideiglenes helyükön, a Könyves Kálmán Általános Iskolában folyik az óvodai nevelői munka. „A „társbérlet” senkinek sem jó, sem az óvodásoknak, sem az iskolásoknak, sem a szülőknek” – hangsúlyozták.

ÉM-NSZR

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában