Helyi közélet

2013.04.20. 11:36

Eger Rally: Meg kellett műteni a megvert miskolci fiút

Miskolc - Pénteken rosszabbodott az állapota, ezért azonnal meg kellett operálni azt a fiatalembert, akit két héttel ezelőtt az Eger Rallyn bántalmaztak. A fiú családja szemtanúk jelentkezését várja.

Miskolc - Pénteken rosszabbodott az állapota, ezért azonnal meg kellett operálni azt a fiatalembert, akit két héttel ezelőtt az Eger Rallyn bántalmaztak. A fiú családja szemtanúk jelentkezését várja.

Életmentő műtétet kellett végrehajtani pénteken délután azon a miskolci fiatalemberen, akit két héttel ezelőtt megvertek az Eger Rallyn.

Mint akkor beszámoltunk róla, Németh Alex koponyaalapi törést szenvedett, amikor egy négytagú társaságból ketten leütötték és megrugdosták, de elmondása szerint sem a rendőrök, sem a helyszínen lévő mentők nem segítettek neki, holott ő, és segítségére siető, unokafivére - akit szintén leütöttek - eszméletüket vesztették a bántalmazás során. A fiatalembert édesapja vitte kórházba, s ő volt az, aki a verseny második napján felkutatta azt a kocsit, amivel előző nap az Alexet bántalmazók elmentek a helyszínről. A rendőrök az egyik támadót megtalálták és kihallgatták.

Alex szülei szombaton arról tájékoztatták lapunkat, hogy gyermeküket pénteken meg kellett operálni, mert állapota súlyosbodott. Hétfőn, két hetes benntartózkodást követően hazaengedték Alexet a kórházból, de pénteken délután hirtelen összefüggéstelenül kezdett beszélni és végtagzsibbadásról panaszkodott. Édesapja visszavitte a kórházba, ahol a CT-vizsgálat után úgy döntöttek, meg kell operálni, mert ödéma alakult ki nála, és a bántalmazás során keletkezett vérömleny sem szívódott fel. A műtét orvosai szerint jól sikerült, javult Alex állapota, de még altatják.

A fiatalember szülei arra kérik mindazokat, akik április 6-án, szombaton délután 17 és 18 óra között a bátori elágazásnál nézték a versenyt, és szemtanúi voltak a bántalmazásnak, jelentkezzenek Alex édesapja, Németh István 20/404-9354-es telefonszámán!


Megvertek két miskolci fiatalembert szombaton az Eger Rallye-n - írtuk kedden.

Eszméletlenre vertek múlt szombaton két miskolci fiatalembert az Eger Rallye-n.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában