Helyi közélet

2013.04.12. 20:32

Közlemény - Üteg utca útburkolat felújítása

Miskolc - 2013. április 13-tól útburkolat felújítás miatt lezárásra kerül az Üteg utca, a Baross Gábor utcai kereszteződéstől a Szekerész utcai kereszteződésig.

Miskolc - 2013. április 13-tól útburkolat felújítás miatt lezárásra kerül az Üteg utca, a Baross Gábor utcai kereszteződéstől a Szekerész utcai kereszteződésig.A lezárással érintett viszonylatok járatainak útvonala az alábbi módon változik.

21B viszonylat közlekedése:

  • Az autóbuszok a Szondi György u. – József Attila u. – Baross G. u. terelőútvonalon közlekednek.
  • A Szondi György utcai megállóhely helyett, a járatokat a Szondi György utcán (József Attila és Üteg utca közzé eső része) kialakított ideiglenes megállóhelyen lehet igénybe venni.
  • Szondi Gy. u. érintésével közlekedő járatok útvonala:

  • Az 21-es és 31-es autóbuszok, valamint az éjszakai villamospótlók a Szinva u. – Szondi Gy. u. – József A. u. – Baross G. u. útvonalon közlekednek, a 21B-s autóbuszok ideiglenes megállóhelyén történik meg az utasok le és felszállása.
  • Az 1-es autóbuszok 22:10-kor, és 23:50-kor induló járatai a Baross G. u. – József A. u. – Szondi Gy. u. útvonalon közlekednek, a 21B-s autóbuszok ideiglenes megállóhelyén történik meg az utasok le és felszállása.
  • - Miskolc Városi Közlekedési Zrt. -

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában