Helyi közélet

2013.04.19. 13:38

Közlemény - Jobbik: menesszék a Miskolci Közlekedési Vállalat vezetőjét

Miskolc - Az elmúlt hetek folyamatos járatkimaradásai, a tömegközlekedés színvonalának romlása miatt követeli a Jobbik az MVK vezérigazgatójának menesztését, egyúttal arra kéri a párt a Fideszt, fejezze be a burkolt jegyáremelést.

Miskolc - Az elmúlt hetek folyamatos járatkimaradásai, a tömegközlekedés színvonalának romlása miatt követeli a Jobbik az MVK vezérigazgatójának menesztését, egyúttal arra kéri a párt a Fideszt, fejezze be a burkolt jegyáremelést.Pakusza Zoltán, a Jobbik miskolci elnöke elmondta, a Fidesz szocialista módszerekkel, drága propaganda kiadványokkal téveszti meg a miskolciakat. Mint említette egy ilyen kiadványban jelentette be a Fidesz, hogy 343 millió forintot költenek közeledésfejlesztésre, ezen belül arra, hogy a buszokat GPS készülékekkel szereljék fel. Ma nem az a miskolciak problémája, hogy van-e a buszon GPS, hanem hogy van-e busz az utakon egyáltalán mondta a képviselő utalva arra, hogy Miskolcon még mindig a márciusi rendkívüli havazásra hivatkozva rendszeresek a járatkimaradások. Az utasok megveszik a bérletet, de a pénzükért folyamatosan csökkenő színvonalú szolgáltatást kapnak, jegyezte meg Pakusza, aki szerint a városvezetés burkolt jegyáremelést hajt végre a színvonalcsökkentéssel.

Az MVK kabaréba illő döntése arról, hogy az utasok egy órával az utazás előtt telefonon hívják a buszt, vagy regisztráljanak az interneten az utazás előtt, az utolsó csepp a pohárban, jelentette ki a jobbikos politikus.

Felszólította Kriza Ákost, menessze a közlekedési vállalat igazgatóját, aki láthatóan nem tud megbirkózni azzal a feladattal, amit a Fidesz kormány elvonása idézett elő a cégnél. Arra kérjük Kriza Ákost, találjon valakit, aki a vállalatot ért 600 milliós elvonás ellenére is képes biztosítani a zavartalan közlekedést, vagy jelezze a kormány felé, hogy Miskolcon a Fidesz országos és helyi szinten is elhibázott gazdaságpolitikájának köszönhetően, lassan ellehetetlenül a város működése.

- Jakab Péter Jobbik B.-A.-Z. megyei és miskolci alelnöke, Miskolc MJV önkormányzati képviselője -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában