Helyi közélet

2013.04.08. 10:41

Kiss Zsolt lett Szászfa új polgármestere

Miskolc, 2013. április 7., vasárnap (MTI) - Kiss Zsoltot, a Roma Polgárjogi Mozgalom Borsod-Abaúj-Zemplén megyei szervezetének jelöltjét választották meg Szászfa új polgármesterévé vasárnap - tájékoztatta az MTI-t Szatmári Fruzsina megbízott jegyző, a voksok összeszámlálását követően.

Miskolc, 2013. április 7., vasárnap (MTI) - Kiss Zsoltot, a Roma Polgárjogi Mozgalom Borsod-Abaúj-Zemplén megyei szervezetének jelöltjét választották meg Szászfa új polgármesterévé vasárnap - tájékoztatta az MTI-t Szatmári Fruzsina megbízott jegyző, a voksok összeszámlálását követően.Hárman - köztük két független jelölt - indultak a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei település polgármesteri posztjáért a vasárnapi időközi választáson.

A névjegyzékben szereplő 114 szászfai közül 90-en szavaztak, 47 voksot kapott Kiss Zsolt, Nevelős Árpád 43-at, míg Bernáth Ferencre senki nem szavazott.

Az időközi választást azért írták ki, mert a korábbi polgármester megromlott egészségi állapotára hivatkozva az elmúlt év decemberében lemondott tisztségéről.

- MTI - 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában