Helyi közélet

2013.04.05. 17:20

Jobbik: ”Rend a lelke mindennek” fórumok

Miskolc - „Rend a lelke mindennek” címmel fórumsorozatot indít Borsod-Abaúj-Zemplénben a Jobbik és az Érpataki Modell Országos Hálózata.

Miskolc - „Rend a lelke mindennek” címmel fórumsorozatot indít Borsod-Abaúj-Zemplénben a Jobbik és az Érpataki Modell Országos Hálózata.

Erről Jakab Péter, a párt megyei alelnöke és Orosz Mihály Zoltán, Érpatak polgármestere számolt be a sajtónak pénteken Miskolcon. Az előadássorozat célja módszertant kínálni ahhoz, hogy minél több településen érvényre jusson a ma még hiányzó köz-, jog- és létbiztonság.

Jakab Péter szerint az elmúlt 22 évben a hatóságok magukra hagyták a törvénytisztelő állampolgárokat a bűnözőkkel szemben. Kiemelte, a Jobbik által kidolgozott átfogó rendvédelmi koncepcióval rövid időn belül helyreállítható lenne a törvényesség, ugyanakkor Borsod már most is a 24. órában van.

- Az érpataki modell az egyetlen módszer, amellyel kézzelfogható eredményt lehet elérni. Ezért döntöttünk úgy Orosz Mihály Zoltánnal, fórumsorozaton ismertetjük meg a borsodiakat azzal a módszertannal, amellyel akár már most is elkezdhetik a rendteremtést - fogalmazott Jakab Péter.

- ÉM-JLI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában