Helyi közélet

2013.04.26. 10:56

Gyalogtúra mindenkinek a Bükkben

Miskolc - A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Sportszövetségek Képviselete szervezésében, a Megyei Természetjáró Szövetséggel és a Miskolc Városi Diáksport Szövetséggel szoros együttműködésben bonyolítanak le egy mindenki számára ingyenes gyalogtúrát 2013. május 11-én, szombaton. Két távon vághatnak neki az érdeklődők a természetnek túravezetők segítségével.

Miskolc - A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Sportszövetségek Képviselete szervezésében, a Megyei Természetjáró Szövetséggel és a Miskolc Városi Diáksport Szövetséggel szoros együttműködésben bonyolítanak le egy mindenki számára ingyenes gyalogtúrát 2013. május 11-én, szombaton. Két távon vághatnak neki az érdeklődők a természetnek túravezetők segítségével. A kevésbé rutinosok számára a rövid túrát ajánlják a szervezők, ami 9 km-es távot és 290 m szintkülönbséget jelent. A hosszú túrát, ami 13 km-es távon és 250 m-es szintkülönbséggel halad a rendszeresen túrázók számára bonyolítják le. Találkozó a hosszabb távra 8.00 órakor, a rövidebbre 8.20 órakor a Felső-Majláthi buszmegállóban. A rendezvény az Országos Nordic Walking program keretében a Magyar Olimpiai Bizottság és a Magyar Szabadidősport Szövetség támogatásával valósul meg.

További információ: www.borsodsport.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában