Helyi közélet

2013.04.24. 19:18

Főutcai panasz: a város szerint csak hangulatkeltés

Miskolc - Több főutcai kereskedő is megkereste szerkesztőségünket, arra panaszkodtak, hogy a főutca burkolatcseréje miatt romlott a forgalmuk. Azt is elmondták: a város azt ígérte, hogy a boltok, a munkálatok alatt is, könnyen megközelíthetőek lesznek, ez nem valósult meg.

Miskolc - Több főutcai kereskedő is megkereste szerkesztőségünket, arra panaszkodtak, hogy a főutca burkolatcseréje miatt romlott a forgalmuk. Azt is elmondták: a város azt ígérte, hogy a boltok, a munkálatok alatt is, könnyen megközelíthetőek lesznek, ez nem valósult meg.Erről szóló írásunk hétfőn jelent meg. Korábban pedig Kondás Vilmosnak, a Génius Könyváruház vezetőjének nyílt levelét közöltük, amelyben ő is a munkálatok miatti forgalomcsökkenésre panaszkodik.

Szabó Sándor fideszes képviselő ezekre reagálva szerdán tartott sajtótájékoztatót arról, hogy – véleménye szerint – lapunkban és portálunkon „torz és hangulatkeltő” írások jelennek meg a témával kapcsolatban. A tájékoztatón Farkas István, a MIK Ingatlanhasznosítási igazgatóhelyettese is részt vett, aki szerint semmi felháborítót nem tapasztaltak a munkálatok során. „Néhány bejelentésről van tudomásom, de ez a beruházás meg sem közelíti a korábbit, amit hanyagul végeztek el” – fogalmazott.

Szabó Sándor cikkünkből külön kiemelte egyik megszólalónkat, Iglai Szabolcsot, aki – a fideszes képviselő szerint – csupán MSZP-s pártszimpátia alapján mondta el kritikus véleményét a főutca felújításáról.


 

Ha bárkinek bármilyen megjegyzése van zajló városi, vagy üzleti, céges beruházással kapcsolatban, és vállalja azt a nevét adva a véleményéhez - mint ahogy tesszük évtizedek óta -, ezután is közreadjuk. 

A szerkesztőség


Miskolc - Főutca felújítása: a város szerint figyelembe vették a kereskedők érdekeit. A kereskedők szerint nem.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában