Helyi közélet

2013.04.29. 12:15

Ékszertolvajt keres a rendőrség

Edelény - Az Edelényi Rendőrkapitányság nyomozást folytat nagyobb értékre elkövetett lopás bűntettének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

Edelény - Az Edelényi Rendőrkapitányság nyomozást folytat nagyobb értékre elkövetett lopás bűntettének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.A rendelkezésre álló információk szerint 2013. március 28-án 15.35 órakor egy edelényi zálogházba bement egy férfi. Kérésére arany láncokat mutatott meg az eladó egy ékszertartó tálcán, amit a férfi a pultról felkapott és elszaladt vele. Az eltulajdonított ékszerek értéke meghaladja az egy millió forintot.

Az elkövető személyleírása:

Kb. 175-180 cm magas, barna bőrű, világos szemű, 30-35 év körüli férfi. Arca kerek, szőrtelen, kopaszra nyírt, vállas, erős testalkatú.

A Rendőrség kéri a lakosság segítségét. Jelentkezzen aki a mellékelt képek alapján az elkövetőt felismeri, vagy felismerni véli.

A bejelentéseiket megtehetik személyesen az Edelényi Rendőrkapitányságon, illetve telefonon hivatali munkaidőben a 48/524-000-ás telefonszámokon, továbbá az ingyenesen hívható 112-es segélyhívón.

A Rendőrség a bejelentő személyét bizalmasan kezeli.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában