Helyi közélet

2013.04.12. 18:09

A művészettel tanítanak

Miskolc - K.O.M.P. néven indul új program Miskolcon és a megyeszékhely térségében.

Miskolc - K.O.M.P. néven indul új program Miskolcon és a megyeszékhely térségében.A Szépmesterségek Alapítvány és a Factory Arénát működtető Komlóstetői Kerékpáros Sport Klub TÁMOP-nyertes projektjét pénteken mutatták be a Művészetek Házában.

Előzmény: Tudásgyár

Kishonthy Zsolt művészettörténész (Szépmesterségek alapítvány) a program előzményeként említette az ugyancsak a kortárs művészet ezközeit használó Tudásgyárat, Simon Gabriella projektmenedzser pedig elmondta: a K.O.M.P. célja közös, hosszú távú partnerség kialakítása olyan helyi és Miskolc környéki kistérségekben működő nevelési-oktatási intézményekkel, melyekben nyitottak a rendhagyó képzési formákra és kortárs művészeti elemeknek az oktatásba való beemelésére.

A K.O.M.P. egyebek között tánc, irodalmi, színházi, zenei, a számítástechnikát tipográfiára, design-ra használó, és képességfejlesztő műhelyeket működtet – hangzott el.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában