Helyi közélet

2013.04.04. 14:08

A Jobbik állítja: késik az „Útravaló” Miskolcon

Miskolc - Az óraadó pedagógusok bére után most az Útravaló ösztöndíjjal tartozik az állam – tanároknak, diákoknak egyaránt – Miskolcon, hangzott el a Jobbik sajtótájékoztatóján csütörtökön.

Miskolc - Az óraadó pedagógusok bére után most az Útravaló ösztöndíjjal tartozik az állam – tanároknak, diákoknak egyaránt – Miskolcon, hangzott el a Jobbik sajtótájékoztatóján csütörtökön.Pakusza Zoltán, a párt miskolci elnöke elmondta, többször kérte a város kormánypárti országgyűlési képviselőit, hogy segítsenek az iskola átadás-átvétel körüli problémák orvoslásában, hiába. Ezúttal az útravaló ösztöndíj pénzével tartozik a fenntartó a miskolci diákoknak és tanáraiknak. Ezt az ösztöndíjat tehetséges, de szegény sorsú diákok, és azok felkészítő tanáraik kapnák, azonban - a tanév 8. hónapjában – a fenntartó még az első félévi összegeket sem fizette ki. A jobbikos képviselő az „iskolai kapcsolattartókra” hivatkozva azt is állította, hogy a KLIK még a vonatkozó szerződéseket sem kötötte meg a minisztériummal. A Jobbik a KLIK miskolci vezetésétől várja a mielőbbi rendezést. (Az „Útravaló” témájára visszatérünk.)

ÉM-SzK

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában