Helyi közélet

2013.04.15. 14:25

120-szal száguldott át az avasi zebrán

Miskolc - Keveset adott Miskolcon egy személygépjármű vezető a KRESZ rendelkezéseire, amely előírja, hogy gyalogosátkelőhelyet csak fokozott óvatossággal és olyan sebességgel szabad megközelíteni, hogy a járművel, amennyiben szükséges meg tudjon állni.

Miskolc - Keveset adott Miskolcon egy személygépjármű vezető a KRESZ rendelkezéseire, amely előírja, hogy gyalogosátkelőhelyet csak fokozott óvatossággal és olyan sebességgel szabad megközelíteni, hogy a járművel, amennyiben szükséges meg tudjon állni.A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Forgalomellenőrző Alosztályának munkatársai 2013. április 13-án délelőtt mérték be azt az „alacsonyan repülő” BMW-t, aminek vezetője a Miskolc, Ifjúság úton egyfelől az 50 km/h sebességkorlátozásra vonatkozó előírást, másrészt a kijelölt gyalogos átkelőhelyet is semmibe véve 120 km/h sebességgel közlekedett.

Az objektív felelősség alapján a jármű üzembentartója 200.000 Ft. összegű közigazgatási bírságra számíthat.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában