Helyi közélet

2013.03.11. 15:13

Tavaszi villamos – Ön hogyan nevezné el?

Miskolc - Március végén Miskolc városa, az MVK Zrt. és a Zöld Nyíl Villamos Projekt kívül-belül feldíszített tavaszi villamost indít.

Miskolc - Március végén Miskolc városa, az MVK Zrt. és a Zöld Nyíl Villamos Projekt kívül-belül feldíszített tavaszi villamost indít.A villamos belseje Húsvétkor, Anyák napján és Gyermeknap alkalmából mindig kap valamilyen, az adott ünnepre jellemző egyedi díszítést is. A 2 hónapig közlekedő tavaszi villamost utasainkkal közösen kívánjuk elnevezni.

Az MVK Zrt. honlapján a www.mvkzrt.hu-n, illetve közvetlenül az alábbi linkre kattintva is szavazhat a tavaszi villamos nevére: http://www.mvkzrt.hu/kerdoiv/tavaszi-villamos-elnevezese/21/%20%29

Amennyiben a kérdőívben szereplő elnevezések közül valamelyik elnyerte tetszését szavazzon, vagy ha új ötlete támad a tavaszi villamos nevével kapcsolatban, küldje el a [email protected] címre március 15-én éjfélig. Az email tárgya „tavaszi villamos” legyen. A legtöbb szavazatot kapott nevet fogja viselni a villamos 2 hónapon keresztül.

- Miskolc Városi Közlekedési Zrt. -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában