Helyi közélet

2013.03.19. 20:05

Széchenyi programiroda nyílt Mádon

Mád, 2013. március 19., kedd (MTI) - Újabb kirendeltséget nyitott a Széchenyi Programiroda kedden, ezúttal a Bor-Vidék Tokaj-Hegyalja Nemzeti Program 2012-2020 keretein belül, a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Mádon.

Mád, 2013. március 19., kedd (MTI) - Újabb kirendeltséget nyitott a Széchenyi Programiroda kedden, ezúttal a Bor-Vidék Tokaj-Hegyalja Nemzeti Program 2012-2020 keretein belül, a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Mádon.A megnyitón elhangzott: az iroda elsődleges feladata, hogy az európai uniós pályázati lehetőségekről korrekt és naprakész tájékoztatást nyújtson a Tokaj-Hegyalján élőknek.

A Tokaj-Hegyalja program célja a világörökségi értékvédelem biztosítása, a térség jövedelemtermelő, munkahelyteremtő és lakosságmegtartó képességének biztosítása, továbbá a borvidék felkészítése a 2014-2020-as fejlesztéspolitikai tervezési időszakra.

A mádi irodát az Ős-Dráva kiemelt nemzeti program és a Tisza-tó kiemelt nemzeti program keretén belül nyitott kémesi és poroszlói iroda működésének sikerére tekintettel nyitották, és a tervek szerint a közeljövőben Tokajban is hasonló iroda nyílik.

- MTI - 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában