Helyi közélet

2013.03.27. 15:08

Rezsicsökkentés - Miskolcon is megkezdte az aláírásgyűjtés a Fidesz

Miskolc, 2013. március 27., szerda (MTI) - A Fidesz Miskolcon is megkezdte aláírásgyűjtő akcióját a rezsicsökkentés mellett szerdán.

Miskolc, 2013. március 27., szerda (MTI) - A Fidesz Miskolcon is megkezdte aláírásgyűjtő akcióját a rezsicsökkentés mellett szerdán.

Csöbör Katalin, a párt országgyűlési képviselője Miskolc avasi lakótelepén zuhogó hóban tartott sajtótájékoztatóján azt mondta: a kormány felismerte, hogy figyelni, vigyázni kell az emberek pénztárcájára, ugyanakkor a rezsi csökkentését súlyos veszély fenyegeti, a "nemzetközi energiaszolgáltatók bírósági perekkel akarják ezt megakadályozni".

A privatizációt követően ezek a cégek sok százmilliárd forint haszonra tettek szert, amit ki is vittek az országból, ám a rezsicsökkentést veszély fenyegeti belföldről is. A baloldali pártok és a baloldali média most teljes mellszélességgel a nemzetközi szolgáltatók mellé állt - tette hozzá a képviselő.

Csöbör Katalin emlékeztetett arra, hogy a kormány már tíz százalékkal csökkentette a rezsit, és szándéka szerint még további rezsicsökkentést akar végrehajtani.

A kormány a rezsicsökkentéssel megvédi az emberek pénztárcáját, akik pedig az aláírásukkal kiállnak a kormány mellett - hangoztatta a Fidesz képviselője.

A Fidesz március 20-án indította el Budapesten aláírásgyűjtési akcióját a rezsicsökkentés megvédése érdekében, azt kérve az emberektől, álljanak ki mellette, támogassák a Fidesz és a kormány elképzeléseit.

- MTI - 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában