Helyi közélet

2013.03.23. 14:43

Orvvadászok előzetesben

Miskolc - Három szarvastehenet illegálisan, tilalmi időben, ellés előtt ejtettek el azok a férfiak, akiket a rendőrség a napokban elfogott.

Miskolc - Három szarvastehenet illegálisan, tilalmi időben, ellés előtt ejtettek el azok a férfiak, akiket a rendőrség a napokban elfogott.A bűnügyi őrizetbe vett orvvadászokat a Miskolci Rendőrkapitányság előterjesztése alapján ügyészi indítványra a bíróság harminc napra előzetes letartóztatásba helyezte, tájékoztatta portálunkat a megyei rendőr-főkapitányság kommunikációs irodája.

A Miskolci Rendőrkapitányság nagyobb értékre elkövetett lopás, lőfegyverrel, lőszerrel való visszaélés és más bűncselekmények megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a három miskolci férfival szemben. A nyomozás adatai alapján a a férfiak három szarvast is kilőttek, ezzel két erdőgazdálkodással foglakozó cégnek közel egymillió forint kárt okoztak. Az egyik, szökése után elfogott gyanúsított bükkszentkereszti házában tartott házkutatás során a rendőrök temérdek vadhúst foglaltak le, köztük a frissen elejtett szarvastehenek húsát, továbbá Mályiban történő házkutatás során lőfegyvereket és a bűncselekmény elkövetéséhez használt gépjárművet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában