Helyi közélet

2013.03.13. 15:33

Nőjével vitázott, ám egy békés járókelőt ütött le

Miskolc - Az utóbbi időben több brutális támadásról is tájékoztatták olvasóink szerkesztőségünket. Közös bennük, hogy békés járókelőket támadtak meg minden ok nélkül, nem is túl kései időpontban.

Miskolc - Az utóbbi időben több brutális támadásról is tájékoztatták olvasóink szerkesztőségünket. Közös bennük, hogy békés járókelőket támadtak meg minden ok nélkül, nem is túl kései időpontban.Egy 52 éves közismert sportembert az Avas városrészben ért támadás múlt szombaton koraeste. A férfi a buszra várakozott, amikor egy egymással veszekedő pár ért a közelébe. A pár férfi tagja váratlanul a sértetthez fordult, és „Mit bámulsz?” felkiáltást követően többször megütötte. A sértett állkapocscsont-törést szenvedett, kórházba került.

A rendőrség három napon belül bűnügyi őrizetbe vette a támadót és előzetes letartóztatása tett indítványt. A húszéves nagytarcsai férfi beismerő vallomást tett, ellene súlyos testi sértés miatt folyik eljárás.

A többi esetről későbbre ígért tájékoztatást a rendőrség.

ÉM-SZP

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában