Helyi közélet

2013.03.06. 16:22

MSZP: Folytatódik a Szivárvány ovi kálváriája

Miskolc - „A Szivárvány Óvoda kálváriája tovább folytatódik.

Miskolc - „A Szivárvány Óvoda kálváriája tovább folytatódik.Az utolsó ígéret szerint 2013. március 20-ára be kellett volna befejeződnie a felújításnak. Az épület állapotából ítélve azonban úgy tűnik, képtelenség lesz tartani ezt a határidőt jelezte sajtótájékoztató keretében Bartha György (MSZP) önkormányzati képviselő és Szihalmi Péter, az MSZP Miskolc és Környéke Helyi Szervezetének alelnöke. Mint fogalmaztak: felszólítják a városvezetést, hogy minden eszközzel segítse a beruházást, mert ha így haladnak, akkor a harmadik átadási határidőt késik le. A szocialista politikusok emlékeztettek arra, hogy az óvoda felújításának első határideje 2012. augusztus 20-a volt, majd december 31-e, végül ez év március 20-a, de úgy tűnik „ez sem jön össze”.

„Az önkormányzat ne tegyen úgy, mint egy áldozati bárány, hiszen jórészt ők tehetnek mindenről: a korábbi kivitelezőt ők választották ki, a kivitelezés megindítását ők nyújtottá el, a problémákra pedig nem reagáltak időben .” - állították a politikusok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában