Helyi közélet

2013.03.06. 09:56

Jótékonysági focitorna és humorest Rakaczki Bencéért

Miskolc - Március 14-én a Stand Up Brigád fellépői előbb fociznak, utána színpadra lépnek.

Miskolc - Március 14-én a Stand Up Brigád fellépői előbb fociznak, utána színpadra lépnek.A Diósgyőri VTK NB I-es labdarúgócsapata fiatal kapusának, a betegséggel küszködő Rakaczki Bencének és a leukémiás gyermekek alapítványának támogatására jótékonysági humorestet rendeznek Miskolcon, az Avasi Gimnáziumban – a diósgyőri futballszurkolók alkotta Fórumfoci Team és a Stand Up Brigád szervezésében. A rendezvény március 14-én, jövő héten, a hosszú hétvége előtti csütörtökön lesz 19 órától.

A Stand Up Brigád fellépői:

  • Erdei Sándor (Rokker Zsoltti), 
  • Beleznay Endre, Maksa Zoltán, 
  • Szikra László, 
  • Szép Bence, 
  • Ürmös Zsolt, 
  • Csordás József.
  • A humorestre elővételben már lehet jegyeket váltani, 1200 forintért, a DVTK shopokban (Szinva-park, Andrássy út), a helyszínen pedig 1500 forintért árusítanak belépőket. Mivel a színházterem befogadóképessége korlátozott (300 személyes), így a szervezők azt javasolják a program iránt érdeklődőknek, hogy elővételben váltsák meg a jegyeket.

    A Fórumfoci Team-től kapott tájékoztatás szerint az Avasi Gimnázium színháztermének a bejáratnál ezen a napon kihelyezve lesz egy doboz, melybe további adományokat gyűjtenek majd, illetve lehetőség lesz támogatói jegyek vásárlására is.

    A humorest előtt 15 órától a gimnázium tornacsarnokában egy mini teremlabdarúgó tornát is rendeznek, ahol négy csapat képviselteti magát, a Stand Up Brigád, a DVTK öregfiúk, az Újságírók és a Fórumfoci Team (az érdeklődők számára a focitorna megtekintése ingyenes).

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában