Helyi közélet

2013.03.05. 15:58

Jobbik: a konszolidáció csak ideiglenes megoldás

Miskolc - „A települések adósságátvállalásával a kormány Miskolcot ideiglenesen megmentette a csődtől, a miskolciakat azonban nem” – mondta Pakusza Zoltán, a Jobbik keddi sajtótájékoztatóján.

Miskolc - „A települések adósságátvállalásával a kormány Miskolcot ideiglenesen megmentette a csődtől, a miskolciakat azonban nem” – mondta Pakusza Zoltán, a Jobbik keddi sajtótájékoztatóján.A párt helyi elnöke elmondta, az igazi dicsőség az lett volna, ha a bankok elengedik ezt az összeget. A Jobbik önkormányzati képviselője szerint nem állja meg a helyét Csöbör Katalin országgyűlési képviselő azon megállapítása, miszerint a miskolciaknak könnyebb lesz ezután. Mint mondta, a települések adósságának részleges átvállalása az államadósságon keresztül továbbra is terhelni fogja az adófizetőket. Hozzátette, a városnak is csak akkor lenne könnyebb, ha két és fél év után a Fidesz végre megfogadná a Jobbik tanácsát, és hozzálátna a forrásteremtő városgazdálkodás kialakításához.

ÉM-NSZR

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában