Helyi közélet

2013.03.15. 16:12

Havazás - Átmenetileg díjmentesek az autópályák

Budapest, 2013. március 15., péntek (MTI) - A kritikus időjárási és forgalmi helyzet miatt visszamenőleg, csütörtökön 14 órától díjmentessé tette a hazai díjköteles autópálya-szakaszokat az Állami Autópálya Kezelő (ÁAK) Zrt.

Budapest, 2013. március 15., péntek (MTI) - A kritikus időjárási és forgalmi helyzet miatt visszamenőleg, csütörtökön 14 órától díjmentessé tette a hazai díjköteles autópálya-szakaszokat az Állami Autópálya Kezelő (ÁAK) Zrt.A társaság kommunikációs vezetője, Csohány Domitilla az MTI-t péntek délben arról tájékoztatta, hogy a visszavonásig érvényben lévő rendelkezés szerint azok, akik baleset vagy torlódás miatt az autópályán rekedtek, és közben lejárt az úthasználati jogosultságuk, azaz az e-matricájuk, nem kapnak büntetést. A díjmentesség minden díjkategóriában érvényes.

"Az ÁAK Zrt. munkatársai folyamatosan dolgoznak és mindent megtesznek annak érdekében, hogy a forgalmi akadályok elháruljanak, és minden pályaszakaszon megindulhasson a közlekedés" - írta a közleményben.

Felhívta a közlekedők figyelmét arra, hogy ügyfélszolgálatuk (06-40/40-50-60) és a www.autopalya.hu oldaluk leterheltség miatt nehezen érhető el.

- MTI - 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában