Helyi közélet

2013.03.13. 11:35

Focitorna és humorest Rakaczki Bencéért

Miskolc - A Stand Up Brigád fellépői csütörtökön előbb fociznak, utána színpadra lépnek.

Miskolc - A Stand Up Brigád fellépői csütörtökön előbb fociznak, utána színpadra lépnek.A Diósgyőri VTK NB I-es labdarúgócsapata fiatal kapusának, a betegséggel küszködő Rakaczki Bencének és a leukémiás gyermekek alapítványának támogatására jótékonysági humorestet rendeznek csütörtökön 19 órától, Miskolcon, az Avasi Gimnáziumban. A rendezvény szervezői a diósgyőri futballszurkolók alkotta Fórumfoci Team tagjai és a Stand Up Brigád.

A humorestre elővételben még lehet jegyeket váltani, 1200 forintért, a DVTK shopokban (Szinva-park, Andrássy út), a helyszínen pedig 1500 forintért árusítanak majd belépőket. De nem csak meccsbelépők váltásával lehet segíteni, ugyanis ezen a napon az Avasi Gimnázium színháztermének a bejáratnál kihelyeznek egy dobozt, melybe további adományokat gyűjtenek.

A Stand Up Brigád tagjai, Erdei Sándor (Rokker Zsolti), Beleznay Endre, Maksa Zoltán, Szikra László, Szép Bence, Ürmös Zsolt, Csordás József a pódiumra lépés előtt focizni is fognak, 15 órától a gimnázium tornacsarnokában a DVTK öregfiúk, az Újságírók és a Fórumfoci Team tagjai társaságában (az érdeklődők számára a focitorna megtekintése ingyenes).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában