Helyi közélet

2013.03.22. 13:08

Eredményes körözési akció Ózdon

Ózd - Az Ózdi Rendőrkapitányság 2013. március közepén körözési akciót hajtott végre, melyben a bűnügyi és az egyenruhás, közterületen szolgálatot teljesítő állomány tagjai is részt vettek.

Ózd - Az Ózdi Rendőrkapitányság 2013. március közepén körözési akciót hajtott végre, melyben a bűnügyi és az egyenruhás, közterületen szolgálatot teljesítő állomány tagjai is részt vettek. Az akció célja a kapitányság illetékességi területén feltalálható körözött személyek felderítése és elfogása volt. Az akció időtartama alatt három férfit elfogatóparancs alapján, egy főt bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt fogtak el az akcióban résztvevő rendőrök. További egy személyt elővezettek, négy eltűnt fiatalkorút és egy, szintén eltűntként körözött felnőtt korút kutattak fel a rendőrök, illetve hat főnek állapították meg a tartózkodási helyét, a hatóságok erre irányuló megkeresései alapján.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában