Helyi közélet

2013.03.12. 15:27

Életet mentettek a rendőrök Szikszón

Szikszó - Két napja nem adott magáról életjelet az az idős néni, akit a rokonok bejelentése alapján a Szikszói Rendőrs járőrei biztonsági intézkedésként a lakásba bejutva még életben megtaláltak és a mentőszolgálat bevonásával kórházba szállíttattak.

Szikszó - Két napja nem adott magáról életjelet az az idős néni, akit a rokonok bejelentése alapján a Szikszói Rendőrs járőrei biztonsági intézkedésként a lakásba bejutva még életben megtaláltak és a mentőszolgálat bevonásával kórházba szállíttattak.Egy szikszói, 74 éves egyedül élő idős néni rokonai, illetve a család jó barátja 2013. március 8-án az esti órákban telefonon értesítette az Encsi Rendőrkapitányság Szikszói Rendőrőrs parancsnokát, miszerint az asszony két napja nem ad magáról életjelet és a telefont sem veszi fel. A rendőrőrs járőrei a bejelentést követően haladéktalanul a helyszínre siettek, ahol a rokonok jelenlétében a kerítésen átmászva, a zárva lévő bejárati ajtó üvegét betörve bejutottak a lakásba és még életben megtalálták az idős asszonyt.

Mivel az ágyon magatehetetlenül fekvő néni összefüggéstelenül tudott csak a járőrök kérdéseire válaszolni a mentőszolgálat bevonásával kórházba szállították.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában