BOON ingatlanajánló

2024.04.27. 08:00

Irány Sárospatak és egy csodás panorámával büszkélkedő kert!

Ha az új tulajdonos mégis inkább a hagyományos fűtést részesíti előnyben, megoldható egy kandalló beépítése is.

Sárospataki csinos kis ház várja új gazdáját

Parkosított udvar, csendes utca, kertvárosi rész - ezek jellemzik ezt a gyönyörű ingatlant. A kert hibatlan, van kerti-tó, fúrt kút és öntözőrendszer is. A ház energiatakarékos, a napelem rendszerrel és a padlófűtéshez kötött hőszivattyúval. Ha az új tulajdonos mégis inkább a hagyományos fűtést részesíti előnyben, megoldható egy kandalló beépítése is.

“Parkosított udvar, csendes utca, kertvárosi rész jellemzi a legújabb ajánlatunkat. Sárospatak, a méltán híres diákváros egyik központi, de mégis nyugalmas részén eladóvá vált egy 2018-ban épült, 257 nm -es, nettó 127 nm-es hivatalos alapterülettel rendelkező lakóház. Az épület szerkezetét tekintve, HARDELL acélváz, mely cserépfedéssel ellátott és 8,8 KW-os napelem rendszerrel felszerelt.

A fűtésrendszerét tekintve, padlófűtéshez kötött hőszivattyú biztosítja az otthon melegét. Amennyiben ragaszkodik a hagyományos fűtéshez, úgy a nappaliban megoldható egy kandalló kiépítése is, hiszen az itt található kémény megfelel ennek a lehetőségnek. Amennyiben tovább gondolkodik és esetleg elektromos autót szeretne, akkor a 3 fázis és a 3x25 Amper elbírja a saját autó töltőállomást. A műanyag nyílászárókat redőnnyel és elektromos szúnyoghálóval szerelték fel. Az ablakpárkányok gránitból készültek.

10 cm-es szigetelést kapott az épület, 30 cm-es a födém- szigetelése és szintén a padláson, ledeszkázott tároló hely lett kialakítva.

A szobák laminált parkettával fedettek, a többi helyiség hideg burkolattal ellátott.

Egyik fürdőszobában fürdőkád, a másikban zuhanyfülke található, mindkét fürdőszobában van WC.

A teraszok mérete: 28 illetve 5 nm-es.

Kisebb méretű kerti-tó, 200 nm térkő, fúrt kút, beépített öntözőrendszer, 2 autó beállására alkalmas szigetelt garázs és a kocsibeállóból kialakított iroda, egy 12 nm-es melléképület, kovácsoltvas jellegű kerítés. Az ingatlan azonnal költözhető, igényes, ami az eddigi tulajdonosok jó ízlését dicséri. A kerítés és az épület lábazat terméskővel kirakott.

Nagyon vonzó, hogy szinte rezsimentes, csak a víz számlát kell fizetni!

Az ingatlan bútor nélkül vagy megegyezés esetén bútorozottan eladó.

A Szlovák határ 17 km-re, a sátoraljaújhelyi kalandpark mindössze 15 km-re található.

Amennyiben még több információt szeretne, akkor várom hívását! Megnézzük és mindent átbeszélünk”

További remek lehetőségekért keresse fel az ingatlanbazar.hu oldalát! A hirdetést eredeti formájában közöljük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!