Helyi közélet

2013.03.23. 19:42

Egy csomag pogácsát rabolt

Ormosbánya - Kölcsön kért, de nem adtak neki - tizenhárom órán belül rendőrkézen az idős férfi kirablója.

Ormosbánya - Kölcsön kért, de nem adtak neki - tizenhárom órán belül rendőrkézen az idős férfi kirablója.Egy parfümmel és egy csomag pogácsával távozott kirabolt áldozata lakásáról az az elkövető, akit a rendőrség a bejelentésétől számított tizenhárom órán belül elfogott és bűnügyi őrizetbe vett, tájékoztatta lapunkat dr. Gaskó Bertalan, a megyei rendőr-főkapitányság kommunikációs irodájának vezetője.

Az ormosbányai férfi kölcsönkérési szándékkal kereste fel 82 éves falubelijét pénteken koraeste, de mivel az idős férfi nem adott neki, bántalmazni kezdte a házigazdát és ki is rabolta. A kórházba szállított sértett ügyében az egészségügyi intézmény bejelentése alapján indult nyomozás. A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság nyomozói a bejelentésétől számított tizenhárom órán belül beazonosították, elfogták és bűnügyi őrizetbe vették a rablással és súlyos testi sértéssel megalapozottan gyanúsítható 21 éves férfit.

A nyomozóknak beismerő vallomást tett férfi büntetőügyét a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság 72 órán belül, bíróság elé állítással tervezi befejezni.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában