Helyi közélet

2013.03.06. 09:43

Csak egy pillanat… és jött az árok - Rendőrségi hírek Borsodból

Miskolc - A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2013. március 5-én is több esetben történt rendőri intézkedés.

Miskolc - A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2013. március 5-én is több esetben történt rendőri intézkedés.

Az elmúlt huszonnégy órában a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság rendőri szervei tulajdon elleni szabálysértés, rongálás, garázdaság, valamint ideiglenes távoltartó határozat megszegése miatt összesen nyolc főt vettek szabálysértési őrizetbe.

Csak egy pillanat… és jött az árok

Megyénk útjain az elmúlt napon két személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt, anyagi kárral végződő ütközés hat esetben jutott a rendőrség tudomására.

Az M3-as autópályán egy tehergépkocsi Budapestről haladt Miskolc felé a hajnali órákban. A sofőr Mezőnagymihály közelében - elmondása alapján - csak egy pillanatra behunyta a szemét, ennyi idő azonban elegendő volt ahhoz, hogy letérjen a pályáról és az út melletti árokba hajtson. A baleset körülményeit a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Emődi Autópálya Alosztálya vizsgálja.

A másik személyi sérüléssel járó közlekedési baleset Ózdon történt a délelőtti órákban. Egy személygépkocsi vezetője a Volny József úton kanyarodása közben nem biztosított elsőbbséget egy másik autónak, így összeütköztek. A védett útvonalon haladó sofőrt kórházba szállították, ahol az ügyeletes orvos nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket állapított meg nála. A közlekedési baleset körülményeit az Ózdi Rendőrkapitányság vizsgálja.

A Rendőrség kiemelten kezeli a rendszeres közúti ellenőrzéseket, így a közlekedők a megye útjain bárhol számíthatnak rendőri jelenlétre, sebességellenőrzésre!

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában