Helyi közélet

2013.03.31. 14:45

Álmennyezet felett égtek a kábelek

Miskolc - A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság főügyeletére március 31-én, a reggeli órákban érkezett a bejelentés, hogy Miskolcon az egyik társasház-irodaház épületében füst van.

Miskolc - A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság főügyeletére március 31-én, a reggeli órákban érkezett a bejelentés, hogy Miskolcon az egyik társasház-irodaház épületében füst van.A helyszínre a miskolci hivatásos tűzoltók vonultak, akik a felderítés során megállapították, hogy a banki épületrész szerverszoba álmennyezete felett kábelek égnek. Az épület kiürítése során ideiglenesen huszonkilenc főnek kellett elhagynia otthonát. A tűzoltók a tüzet kiérkezésüket követően rövid időn belül eloltották, a lakók visszatérhettek lakásaikba. A tűzesettel kapcsolatban személyi sérülés nem történt – tették közzé a katasztrófavédelem honlapján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában