Helyi közélet

2013.03.11. 15:00

90. születésnapján köszöntötték Stefkó Károlynét

Tokaj - A teljesen egészséges Stefkó Károlyné, Irénke néni nagy örömmel fogadta Péterné Ferencz Zsuzsa jegyzőnőt és Májer János polgármestert, akik magukkal hozták Orbán Viktor miniszterelnök köszöntő oklevelét.

Tokaj - A teljesen egészséges Stefkó Károlyné, Irénke néni nagy örömmel fogadta Péterné Ferencz Zsuzsa jegyzőnőt és Májer János polgármestert, akik magukkal hozták Orbán Viktor miniszterelnök köszöntő oklevelét.Irénke néni 1923. március 11-én született Tokajban. 15 évet dolgozott a szerencsi varrodában, majd ezt követően a Tokaji Háziipari Szövetkezetben helyezkedett el. 1979-ben ment nyugdíjba a Tokaji Szűcsipari Szövetkezetből.

Köztudottan szereti a virágokat, az egész udvara egy virágos kertből áll, amit ő maga gondoz a férjével - Karcsi bácsival -, akivel most ünneplik 63 éves házasságuk évfordulóját. Az önkormányzat nevében mindkettőjüknek hosszú életet és sok boldogságot kívánt a két tisztségviselő.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában