Helyi közélet

2013.02.17. 10:56

Űzték a telet Bükkaranyoson

Bükkaranyos. A Császár Péter Művelődési Ház környékén rendezte meg a helyi önkormányzat a „Bükkaranyosi télűző mulatságot” – tudtuk meg Nagy Lajostól, a település polgármesterétől.

Bükkaranyos. A Császár Péter Művelődési Ház környékén rendezte meg a helyi önkormányzat a „Bükkaranyosi télűző mulatságot” – tudtuk meg Nagy Lajostól, a település polgármesterétől.A program szombaton délelőtt 10 órakor kezdődött, utána rögtön a farsangi jelmezverseny következett, majd az „Égig érő paszuly” bábelőadás. Délben a tombolán izgulhattak a jelenlevők, aztán Ihos József humorista Veszélyes évszakok című műsorával szórakoztatta a közönséget. Ezt követően a VITYUKA táncegyüttes lépett színpadra, őket követte a Kisforrás Népzenei Együttes, aztán a zsűri elnöke kihirdette, mely farsangi jelmezeket találták a legszebbnek. Délután a Kiss Kata Zenekar adott koncertet, majd fergeteges táncház vette kezdetét, sötétedés után pedig elégették a telet jelképező szalmabábot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában