Helyi közélet

2013.02.26. 15:30

Újabb adományokat kaptak

Farkaslyuk, Miskolc - „Hogyan köszönhetném meg?” – kérdezte a farkaslyuki Váradi János, aki feleségével öt kiskorút nevel, s minthogy leégett a házuk, otthontalanná váltak. Segítséget remélő felhívásunkra több olvasónk is jelentkezett, s mint hírül adtuk, Váradiék kaptak festéket, sparheltet, élelemiszert, használt ruhaneműt és automata mosógépet, amelyet egyelőre a felnőtt lányuknál üzemeltek be, aki párjával befogadta őket.

Farkaslyuk, Miskolc - „Hogyan köszönhetném meg?” – kérdezte a farkaslyuki Váradi János, aki feleségével öt kiskorút nevel, s minthogy leégett a házuk, otthontalanná váltak. Segítséget remélő felhívásunkra több olvasónk is jelentkezett, s mint hírül adtuk, Váradiék kaptak festéket, sparheltet, élelemiszert, használt ruhaneműt és automata mosógépet, amelyet egyelőre a felnőtt lányuknál üzemeltek be, aki párjával befogadta őket. Azóta újabb jótevők is jelentkeztek, s az elmúlt hétvégén egy utánfutós autóval Váradi János ismét tett egy „miskolci kanyart”. Egy idős, nemrég megözvegyült, mozgáskorlátozott hölgy, Antal Álmosné a víkendháza teljes berendezését, felszerelését nekik adta, ezenfelül ruhaneműket is, s még arra is gondolt, hogy az üzemanyagot a fuvart elvállaló ismerősnek megtérítse. Egy másik miskolci hölgytől szőnyeget és egy üzemképes hűtőt kaptak, s lett elegendő fekhelyük is. Legalább egy váltás ruhaneműje is van már mindegyiküknek, így a gyerekek iskolába járásának sincs akadálya.

Mi azzal nyugtattuk Váradi Jánost: bizonyára az lesz majd minden adományozónak az öröm, ha arról tudunk hírt adni: visszaköltözhettek a házukba. Ehhez előbb a beázást kell megszüntetni, s megvárni, hogy kiszáradjanak a falak.

Adakozó olvasóinktól több visszajelzés is érkezett: nagyon kellemes volt Váradi Jánossal a találkozás, személyében egy szerény, rendes, dolgos, udvarias embert ismertek meg. Meglepetésként érte őket a felajánlása is: viszontszívességként bármikor eljön felásni a kertet, megmetszeni a fákat...

Mi leginkább azért drukkolunk neki, hogy végre álláshoz jusson. (Váradi János elérhetősége: 20-278-58-67)

ÉM-SzK

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában