Helyi közélet

2013.02.12. 17:53

Tanárverésért ítéltek el egy középiskolás diákot

Miskolc - Közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt gyorsított eljárásban egy év nyolc hónap - három évre felfüggesztett - börtönbüntetést szabott ki a bíróság egy 19 éves diáklányra, aki a közelmúltban az egyik miskolci szakképző iskolában, tanítási órán tettleg bántalmazott egy tanárnőt, hozta nyilvánosságra a megyei rendőr-főkapitányság kommunikációs irodája.

Miskolc - Közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt gyorsított eljárásban egy év nyolc hónap - három évre felfüggesztett - börtönbüntetést szabott ki a bíróság egy 19 éves diáklányra, aki a közelmúltban az egyik miskolci szakképző iskolában, tanítási órán tettleg bántalmazott egy tanárnőt, hozta nyilvánosságra a megyei rendőr-főkapitányság kommunikációs irodája.A pedagógus arra kérte a tanulót, hogy kapcsolja ki telefonját, illetve ne hallgassa hangosan a zenét, de ez nem tetszett a lánynak. Nem tett eleget a tanárnő felszólításának, végül bántalmazta őt, melynek során a pedagógus nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

Az elkövetőt a Miskolci Rendőrkapitányság őrizetbe vette, és bíróság elé állította, a bíróság pedig pártfogói felügyeletének elrendelése mellett felfüggesztett börtönbüntetést szabott ki rá.

ÉM-SZP

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában