Helyi közélet

2013.02.13. 14:34

Segítünk: Működik a mosógép, de még nem a helyén

Farkaslyuk - Januárban írtunk először a farkaslyuki Váradi Jánosról és családjáról. Segítséget kértünk olvasóinktól nekik: leégett a házuk, mindene odalett az öt kiskorút nevelő házaspárnak.

Farkaslyuk - Januárban írtunk először a farkaslyuki Váradi Jánosról és családjáról. Segítséget kértünk olvasóinktól nekik: leégett a házuk, mindene odalett az öt kiskorút nevelő házaspárnak. Arról is hírt adtunk: egy vállalkozó 100 ezer forintért vásárolt számukra festékeket, sparheltet és élelmiszert, a miskolci Kovács Gáborék nekik adták automata mosógépüket, s többen is ruhaneművel, lábbelikkel siettek a segítségükre.

– Újabb két felajánló is megkeresett, fekhelyet, edényeket, berendezési tárgyakat adnának. El is mentünk volna érte Miskolcra a múlt hét végén, de a nagy hó közbeszólt, így egy héttel eltoltuk az időpontot – számolt be a családfő, aki ezúttal is megragadta az alkalmat, hogy kifejezze háláját jótevőiknek. Különösen az automata mosógép tesz jó szolgálatot, aminek egyetlen baja, hogy zörög.

– Az minket nem zavar, nagy könnyebbséget jelent a feleségemnek – mondta Váradi János. A ház helyreállításával nem tud haladni, mert a sebtében felhúzott tető beázik, előbb azt kell megjavítani, aztán a villanyt és a vizet kellene bevezetni. Viszont kilátás csak 6 órás közfoglalkoztatásra van... Továbbra is kérjük: aki tud, segítsen: pénzzel, építőanyaggal, élelmiszerrel. A legtöbbet az jelentené, ha a családfő biztos álláshoz jutna. (Elérhetősége: 20-278-5867)

ÉM-SzK


Miskolc, Farkaslyuk - Szerkesztőségünkben a farkaslyuki családnak szánt első adomány...

Farkaslyuk – Októberben leégett a házuk, mindenük odalett Váradi Jánoséknak.

Farkaslyuk – Leégett a házuk, egy pillanat alatt mindenük odalett.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában