Helyi közélet

2013.02.20. 14:06

Ózdi stadion: Nincs pénz, nincs ember

Ózd - Olvasói levél is érkezett szerkesztőségünkbe az ózdi stadionba történő bejárással kapcsolatban. Az autóval használt oldalsó bejárat ugyanis hónapok óta járhatatlan, a mély gödröket nem lehet kikerülni, a sárban pedig elsüllyednek a létesítménybe érkezők.

Ózd - Olvasói levél is érkezett szerkesztőségünkbe az ózdi stadionba történő bejárással kapcsolatban. Az autóval használt oldalsó bejárat ugyanis hónapok óta járhatatlan, a mély gödröket nem lehet kikerülni, a sárban pedig elsüllyednek a létesítménybe érkezők. A tekecsarnokot és a súlyemelő termet használók, valamit az utánpótlás és felnőtt futball edzésekre érkezőknek elsőként ezzel a nehézséggel kell megküzdeniük. A stadiont fenntartó Város - és Sportlétesítmény-üzemeltető Intézmény anyagi és emberi erőforrás hiányában az elmúlt hónapokban nem rendezte ezt a kérdést, csupán annyi történt, hogy a korábbi főbejáratot ismét megnyitották a látogatók előtt. Az ügyben megkerestük Galanics Ferenc intézményegység vezetőt, aki a feletteséhez, Tóth Pálhoz irányított minket. A VSI ügyvezetője azonban "visszapasszolta a labdát", mondván a terület Galanics Ferenchez tartozik, így a bejáratról neki kell nyilatkoznia. A stadion első embere azonban csak annyit mondott: jelenleg se embere, se pénze nincs erre a feladatra, így érdemben nincs lehetősége ezzel foglalkozni. Jelen állás szerint tehát továbbra is marad a sárban és a gödörben történő bejárás, vagy a sportolni szándékozók ismét visszaszoknak a megnyitott főbejáratra.

ÉM-ME

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában