Helyi közélet

2013.02.27. 11:11

Nem egy Hollywood Boulevard, de...

Miskolc - Időről időre felhívjuk a figyelmet arra, hogy Miskolcon kátyú tekintetében hol kell fokozottan résen lennie az autósoknak.

Miskolc - Időről időre felhívjuk a figyelmet arra, hogy Miskolcon kátyú tekintetében hol kell fokozottan résen lennie az autósoknak.Persze lassan már ott tartunk, hogy talán egyszerűbb lenne azokat az utakat felkeresni, ahol nincs kátyú... Ezúttal a Kisfaludy utca MVSC pálya előtti szakaszát (ha a belváros felől érkezünk), és a Vörösmarty utca felől a Tiszai pályaudvarra vezető Pfaff utcát vettük görcső alá. Ami egyértelműen kijelenthető, hogy a Vörösmarty híd aszfaltszőnyege rosszabb állapotban van, mint a "szomszédos" Kisfaludy hídé. Utóbbin is akad kátyú, azonban a Vörösmarty híd le, és fel is szlalom.

A vasúti átjáró egyenrangú útkereszteződésének közepén viszont jelentős területen hiányzik a burkolat, amely komoly baleseti tényező a reggeli és a délután forgalmi helyzetet tekintve. Nyilván nem egy Hollywood Boulevard a már feljebb említett Pfaff Ferenc utca sem, viszont a korábbi esztendőkhöz képest jóval kevesebb a kátyú a pályaudvar és MÁV telep melletti szakaszon.

ÉM-JLI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában