Helyi közélet

2013.02.03. 16:37

Kálmán Imre az Év legjobb labdarúgó játékvezetője

Miskolc - A Herman Gimnázium éttermében szombaton este tartották a megyei labdarúgóbírák hagyományos évzáró taggyűlését.

Miskolc - A Herman Gimnázium éttermében szombaton este tartották a megyei labdarúgóbírák hagyományos évzáró taggyűlését.A síposok munkáját Pecze István, az MLSZ Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Igazgatóságának jb-elnöke értékelte, Kurmai Zoltán, az országos küldőbizottság oszlopos miskolci tagja a dirigensek előtt álló feladatokról, míg Balázs András, a sportág helyi társadalmi elnöke a sportág hátországát érintő változásokról beszélt. Szóba kerültek a keretek, a társmegyékkel való kapcsolattartás, a képzés- és a továbbképzés ügye, a tehetséges játékvezetők menedzselése és a családi háttér megteremtéséról is szót váltottak.

Elismerések

Pecze István adta át az elismeréseket – az Év játékvezetője Kálmán Imre, az Év 30 éven aluli legjobbja Újhelyi Tamás, az Év asszisztense Punyi Gyula lett –, majd köszöntötte a 20 (Jakkel János, Nagy Róbert, Simkó Gábor, Ortó Gyula), a 25 (Butkai János), a 30 (Varga Lajos), a 35 (Geró Gábor) és az 50 (Bodnár István) éve a „pályán” lévő jubilánsokat. A jb elnöke életpályája elismeréseként külön megjutalmazta Bodnár Istvánt és Stenczel Istvánt, majd az eseményt hajnalig tartó bál zárta.

ÉM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában