Helyi közélet

2013.02.19. 17:31

Forgatás miskolci tehetségekkel

Miskolc - Videóklip-forgatás részesei lehettek azok február 11-én este, akik ellátogattak Miskolc belvárosának egyik legújabb romkocsma jellegű szórakozóhelyére.

Miskolc - Videóklip-forgatás részesei lehettek azok február 11-én este, akik ellátogattak Miskolc belvárosának egyik legújabb romkocsma jellegű szórakozóhelyére.Cselepák Balázs előadóművész, énekes koncepciója alapján, Nagy Nándor zeneszerző, szövegíró „Mindent akarok” című dalából hamarosan látható és hallható lesz a közösségi portálokon az elkészült anyag. Egyik fiatal művész neve sem ismeretlen a zenés színházat kedvelő közönség számára.

Sikeres darabokban

Cselepák Balázst a Miskolci Nemzeti Színházban a Hotel Menthol és a Nyomorultak című darabokban láthatták a nézők. Jelenleg a Győri Nemzeti Színház Jekyll és Hyde produkciójában játszik. Nagy Nándor pillanatnyilag is a Miskolci Nemzeti Színház tagja és többek között A kis herceg című mesejáték és az Így akartuk mind című darab zenéjének, szövegének írója és hangszerelője. A videóklip elkészítésében segítséget nyújtottak a Sound Height 69 zenekar részéről Drótos Bence szólógitáron és Gulybán Márton basszusgitáron, a doboknál pedig Simon Patrik zenélt.

BGy

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában