Helyi közélet

2013.02.12. 12:47

Felügyelet alatt a tanárverő diáklány

Miskolc - Közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult nyomozás egy 19 éves diákkal szemben a Miskolci Rendőrkapitányságon. Az eljárás végén elmarasztaló bírósági ítélet született.

Miskolc - Közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult nyomozás egy 19 éves diákkal szemben a Miskolci Rendőrkapitányságon. Az eljárás végén elmarasztaló bírósági ítélet született.A diáklány még 2013. február 4-én az egyik miskolci szakképző iskolában, tanítási órán tettleg bántalmazott egy tanárnőt. A pedagógus arra kérte a tanulót kapcsolja ki telefonját, illetve ne hallgassa hangosan a zenét. A diáklány nem tett eleget a tanárnő felszólításának, akit végül bántalmazott. A pedagógus nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

Az elkövetőt a Miskolci Rendőrkapitányság őrizetbe vette, és gyorsított eljárás keretében bíróság elé állította. A taláros testület a diákot egy év nyolc hónap - három évre felfüggesztett - börtönbüntetésre ítélte, pártfogói felügyeletének elrendelése mellett.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában