Helyi közélet

2013.02.03. 18:28

A tehetségekért báloztak

Nyékládháza - Jótékonysági batyus bált rendezett szombaton a nyékládházi Kossuth Lajos Általános Iskola szülői munkaközössége az iskola tornatermében.

Nyékládháza - Jótékonysági batyus bált rendezett szombaton a nyékládházi Kossuth Lajos Általános Iskola szülői munkaközössége az iskola tornatermében.A rendezvény célja természetesen nem csak a szórakozás volt, hanem az is, hogy minél többen támogassák az intézmény Tehetségmentő Alapítványát. Szeghő Zsoltnétól, a szülői munkaközösség elnökétől megtudtuk, az alapítványnak nagy szüksége van a bevételre, hiszen ebből a pénzből finanszírozzák a tehetséges diákok nevezési díjat a versenyeken, az utazási költséget, a jó tanulók jutalmát, a jutalomkirándulásokat, a sportnapot és a Mikulás-napot is. A bál az iskola diákjainak műsorával kezdődött, melynek végén a nyolcadikosok keringőt adtak elő. Ezt követően felkérték a szülőket és a tanárokat is egy bálnyitó táncra.

Este 10-kor a tanári kar meglepetésműsorral szórakoztatta a vendégeket, majd jött a tombola, és a hajnalig tartó tánc és szórakozás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában