Helyi közélet

2013.02.20. 13:50

A neves agysebész és felesége Ózdon

Ózd - Dr. Csókay András nemzetközi hírű agysebész professzor Prima Primissima közönség-díjas látogatott el Ózdra feleségével, ahol előadást tartott a Házasság Hete programja keretében az ózdi Kaszinó emeleti tükörtermében.

Ózd - Dr. Csókay András nemzetközi hírű agysebész professzor Prima Primissima közönség-díjas látogatott el Ózdra feleségével, ahol előadást tartott a Házasság Hete programja keretében az ózdi Kaszinó emeleti tükörtermében.Dr. Csókay András PhD, 1980-ban szerzett építészmérnöki diplomát. Néhány évig metróépítő mérnökként dolgozott, majd 1989-ben orvosi diplomát szerzett, hogy közelebb kerüljön az emberekhez. Öt gyermek édesapja. Jelenleg a miskolci székhelyű Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház osztályvezető főorvosa.

A közismerten mélyen vallásos ember szerint az Istenhit és az ész együtt kell, hogy legyen a munkában. A hit egy iránytű!

Új műtéti megoldások fűződnek az "imádkozó orvos" nevéhez a súlyos traumás agyduzzadás kezelésére.

Az előadása során őszintén szólt a magánéletéről a házasságról.

-Kerékgyártó Mihály-

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában