Helyi közélet

2013.02.15. 12:51

A DVTK modern beléptető rendszerrel fejleszti a klub stadionját

Miskolc - &nbsp;<em>Az országban másodikként a DVTK miskolci stadionja kap korszerű beléptető rendszert februárban. A fejlesztéssel a Magyar Labdarúgó Szövetség és a DVTK azt szeretné elérni, hogy minél szélesebb kör számára tegyék vonzóvá a labdarúgó eseményeket a stadionok biztonságának növelésével</em> - olvasható a DVTK szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében.

Miskolc -  Az országban másodikként a DVTK miskolci stadionja kap korszerű beléptető rendszert februárban. A fejlesztéssel a Magyar Labdarúgó Szövetség és a DVTK azt szeretné elérni, hogy minél szélesebb kör számára tegyék vonzóvá a labdarúgó eseményeket a stadionok biztonságának növelésével - olvasható a DVTK szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében.A DVTK labdarúgócsapatát üzemeltető Diósgyőr FC Kft. ügyvezető igazgatója, Dudás Hunor kiemelte: „Ez a korszerű beruházás lehetőséget biztosít a további fejlesztések megvalósítására, ez az alapfeltétele a növekedésünknek. Fontosnak tartjuk, hogy egyre többen látogassák a mérkőzéseket, és a közönség összetétele is egyre színesebbé váljon.”

A fejlesztéssel a miskolci klub több célkitűzést is szeretne megvalósítani a közeljövőben. A stadion fejlesztése folyamatosan, lépésről-lépésre történik, melyben kiemelkedően fontos momentum a beléptető rendszer kialakítása, hiszen ez az egyik alapfeltétele annak, hogy a jövőben nemzetközi mérkőzéseket is láthasson a miskolci pályára látogató közönség.

„Külföldi példák is igazolják, hogy a korszerű beléptető rendszerek hosszabb távon növelik a közönség biztonságérzetét. Ennek következményeként többen váltanak jegyet a mérkőzésekre, az események látogatása, a szurkolás pedig - a most is meccsre járó közösség mellett - egyre szélesebb társadalmi rétegek, a családok, gyerekek számára válhat rendszeres időtöltéssé. Az MLSZ célja, hogy 2014 végére az összes NBI-ben szereplő klub stadionjában kiépítse a biztonságos beléptető rendszert” - mondta Dinnyés Márton, a Magyar Labdarúgó Szövetség részéről.

„A pályán nemzetközi sporteseményeket, a nézőtéren pedig a régi, hűséges szurkolóink mellett újakat is szeretnénk látni. A beléptető rendszernek nagy szerepe van a céljaink megvalósításában, így mindent megteszünk, hogy a szurkolók is minél hamarabb lássák és érezzék az előnyöket, és megszokják az új beléptetési szisztémát” - nyilatkozta Dudás Hunor a DVTK részéről.

A beruházást a Magyar Labdarúgó Szövetség végzi, az üzemeltetés finanszírozása az MLSZ-t és DVTK-t közösen terheli.

A stadionba történő beléptetést jelentősen meggyorsítja, ha a szurkolók bérlettel rendelkeznek, éppen ezért a DVTK olyan konstrukciót alakított ki, mely a hat mérkőzésre szóló bérlet vásárlásakor számottevő kedvezményt biztosít.

A bérletek értékesítése február 15-én pénteken 12 órakor kezdődik két helyszínen a DVTK Ajándékbolt Diósgyőri Stadionnál és a Szinvapark bevásárlóközpontban található üzleteiben. További részletek itt >>>


Miskolc - Diósgyőrben 88,8 millió forintból valósul(t) meg a stadionbiztonsági projekt.

Miskolc – “Sokan értetlenül nézték, hogy mi történik a Bp. Honvéd elleni utolsó hazai mérkőzésünkön és még a mai napig sokan nem hiszik el, hogy meg tudjuk lépni azt, amit a következőkben olvashattok. Akik nem részesei ennek a szubkultúrának, azok általában nem értik a mi sajátos elveinket, ezért kaptunk kritikákat, hogy cserbenhagyjuk a klubot.” - A DVTK szervezett szurkolói csoportjainak közleménye.

A Diósgyőri VTK hatszor játszik tavasszal hazai pályán, a mérkőzésekre péntektől már meg lehet vásárolni a szezonbérleteket.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában