Helyi közélet

2013.01.02. 18:43

Ünnep ügyfélfogadással Szerencsen

Szerencs - Ünnepélyes keretek között avatták fel a Szerencsi Járási Hivatalt.

Szerencs - Ünnepélyes keretek között avatták fel a Szerencsi Járási Hivatalt.Amíg a szerencsi járás önkormányzati vezetői és dolgozói az új Szerencsi Járási Központot avatták fel, addig az épületben már ügyfélfogadás is zajlott január 2-án.

Patinás épületben

– Patinás épületet kapott a járási hivatal – mondta Koncz Ferenc, Szerencs polgármestere az avatáson. – A hivatal személyi állományát ismerve meggyőződésem, hogy egy korrekt, lelkiismeretes, polgárbarát hivatalt kapott a szerencsi járás minden polgára.

– Az új év általában változást is hoz magával – mondta dr. Demeter Ervin megyei kormánymegbízott. – Ez általában személyes szinteken szokott zajlani fogadalmak formájában, de van, amikor a környezetünk is változik. Ez utóbbi történik most, amikor a járási hivatalok megnyitásával tulajdonképpen lezárul az a folyamat, amelyet a kormány a közigazgatás átszervezésében eltervezett.

– Számunkra ünneppel és munkával indult a nap – mondta dr. Ináncsi Tünde, a Szerencsi Járási Hivatal vezetője. – Egyrészt ünnepeltük egy kicsit a munkakezdést, ugyanakkor már ügyfeleket is fogadtunk. Őszintén bízom abban, hogy a polgárok hamar megismerik és megszeretik majd az újjászervezett járási hivatalokat.

ÉM-BG

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában