Helyi közélet

2013.01.16. 18:15

MSZP: kizárt fogyasztók

Miskolc - Teljesen egyetértek azzal hogy, aki közüzemi tartozást halmozott fel a szolgáltatónak mindent el kell követnie, hogy hozzájusson jogos követeléséhez - fejtette ki Bartha György MSZP önkormányzati képviselő szerdai sajtótájékoztatóján.

Miskolc - Teljesen egyetértek azzal hogy, aki közüzemi tartozást halmozott fel a szolgáltatónak mindent el kell követnie, hogy hozzájusson jogos követeléséhez - fejtette ki Bartha György MSZP önkormányzati képviselő szerdai sajtótájékoztatóján.Azzal is egyetértett, hogy a nehéz helyzetben lévő miskolci távhőszolgáltató akár a szolgáltatásból való kizárással is igyekszik kintlevőségeit csökkenteni. Kifogásolni azt kifogásolta, hogy miért éppen karácsony előtt, december 20-án tették meg ezt az intézkedést az Avason - információi szerint - mintegy 20 fogyasztó esetében. Több kérdést intézett az önkormányzathoz ez ügyben. Többek között, hogy ki és milyen jogszabály alapján rendelte el a kizárást, ki döntötte el, hogy kik kerülnek be ebbe a körbe.Kérdéseit elküldte Miskolc polgármesteréhez és mert nem kapott választ a törvényben előírt 15 napon belül - elhatározta a nyilvánossághoz fordul.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában